EduCanem

Bij EduCanem begrijpen we als geen ander dat je hond deel uitmaakt van het gezin. Of het nu gaat om de kleine momenten, zoals samen spelen met de kinderen, of om grote mijlpalen, zoals een verhuizing of gezins-uitbreiding: je trouwe viervoeter is er altijd bij.

EduCanem: hond past hij het gezin!

Je wil natuurlijk wel dat je hond zich in alledaagse of juist bijzondere situaties gedraagt. Ik help je graag bij de opvoeding en training, zodat je kan genieten van een stabiele huishond. Als jij (weer) plezier hebt van èn met je hond, is mijn missie geslaagd! Daarom bied ik sinds kort ook speurlessen aan: een ideale manier om jullie band te versterken en ontspannen bezig te zijn.

Uiteraard staat het welzijn van de hond altijd centraal. Ik vind het belangrijk om te leren te luisteren naar onze honden: wat zijn de behoeften en waar voelt hij zich prettig bij? Immers: in een stressvrije, veilige omgeving leert jouw hond optimaal! Lees meer over mijn werkwijze.

EduCanem geeft privétraining. Dit betekent dat ik op maat werk: ik kijk naar de mogelijkheden en wat past bij jullie gezin. Het voordeel van een privéles is dat je van trainen in de situatie zelf. Kan je pup bijvoorbeeld moeilijk overweg met je andere hond? Dan kan ik aan huis komen om de situatie te beoordelen. Ontdek ook de andere voordelen van privétraining.

De naam EduCanem is een samentrekking van de Latijnse woorden educare (opvoeden) en canem (hond).    

Volg EduCanem op social media

Over mij

Benieuwd naar het gezicht achter Educanem? Lees hier meer over mijn achtergrond en credenties.

Romy Groeneveld
error: Content is protected !!