EduCanem

Bij EduCanem begrijpen we als geen ander dat je hond deel uitmaakt van het gezin. Of het nu gaat om de kleine momenten, zoals samen spelen met de kinderen, of om grote mijlpalen, zoals een verhuizing of gezins-uitbreiding: je trouwe viervoeter is er altijd bij.

EduCanem: hond past hij het gezin!

Je wil natuurlijk wel dat je hond zich in alledaagse of juist bijzondere situaties gedraagt. Ik help je graag bij de opvoeding en training, zodat je kan genieten van een stabiele huishond. De naam EduCanem is een samentrekking van de Latijnse woorden educare (opvoeden) en canem (hond).    

Diensten

Speurlessen

De ideale manier om jullie samenwerking te versterken. Hoe goed is de neus van jouw hond?

Privétraining

Ik help je met de opvoeding van je hond, aan huis of op locatie. Alle aandacht is voor jou.

Online begeleiding

Zit je vol vragen en wil je advies van een professional? In een online sessie krijg je concrete tips en handvatten.

Kernwaarden

Dierenwelzijn

Uiteraard staat het welzijn van de hond altijd centraal. Ik vind het belangrijk om te leren te luisteren naar onze honden: wat zijn de behoeften en waar voelen zij zich prettig bij? Immers: in een stressvrije, veilige omgeving leert jouw hond optimaal.

Geen one-size-fits-all

Ieder mens en iedere hond is verschillend. Wat voor de ene hond werkt, kan bij de andere hond juist meer opwinding geven, waardoor hij gaat opspringen. Ik ga daarom altijd uit van het individu.

Realistisch

Ik kijk realistisch mogelijkheden. Stel dat je hond nerveus is bij bezoek. In een ideale wereld zet je hem even apart (bijvoorbeeld in een andere kamer of bench) zodat het moment van binnenkomen minder beladen wordt. Maar jij woont in een enkamerappartement. Pech? Natuurlijk niet. We gaan dan samen kijken naar wat wel mogelijk is.

Kwaliteit

Ik ben gediplomeerd instructeur en volg regelmatig bijscholingen om mijn kennis up-to-date te houden. Ik verkoop dan ook geen gebakken lucht en beloof geen gouden bergen. In plaats daarvan baseer ik me op de meest recente wetenschappelijke inzichten. Zo help ik jou en je hond oprecht verder.Onze kennis van honden verandert voortdurend. En gelukkig maar! Daarom vind ik het belangrijk om mezelf bij te scholen. Als lid van de Grisha Stewart Academy leer ik voortdurend van de meest toonaangevende professionals, zoals Andrew Hale, Leslie McDevitt en natuurlijk Grisha Stewart zelf (bekend van BAT).

Volg EduCanem op social media

Over mij

Benieuwd naar het gezicht achter Educanem? Lees hier meer over mijn achtergrond en credenties.

Romy Groeneveld
error: Content is protected !!