Privétraining

    • Strippenkaart van 3 lessen
    • Aan huis of bij jou in de buurt
    • Regio Delft, Rijswijk, Schiedam, Pijnacker, Rotterdam Noord
    • English-speaking clients are also welcome!
privetraining

Wil je werken aan de gehoorzaamheid van je hond op jouw eigen tempo of in jouw omgeving? Heb je een specifiek probleem waar je met je hond aan wil werken? Of misschien heb je een concrete vraag en wil je daarvoor niet een hele cursus doorlopen? Dan is een privétraining misschien wat voor jou! Ontdek meer over de voordelen van privétraining.

EduCanem verkoopt privélessen in de vorm van strippenkaarten. De reden hiervoor is dat één sessie vaak niet genoeg is om echt verandering te bewerkstelligen, bij de eigenaar of bij de hond. Dan is het fijn als ik later nog eens kan terugkomen om bij te sturen. 

Tijdsduur: 50 minuten per les
Kosten: €160 voor een strippenkaart van 3 lessen

Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk. In dat geval maak ik een voorstel op maat, waarin ik aangeef hoeveel lessen ik verwacht nodig te hebben voor jouw specifieke doelen en wat hiervoor de kosten zullen zijn.

Hoe werkt de privétraining?

hond leert impulscontrole

Mail ons om een strippenkaart aan te schaffen. Je kunt ook direct het intakeformulier invullen. Zo krijg ik direct inzicht in je behoeften. Het kan ook zijn dat ik aanvullende foto’s of video’s vraag om de situatie goed in te schatten. Vervolgens stuur ik je een factuur toe per e-mail. 

Via de mail maken we een eerste afspraak. Tijdens deze afspraak wil ik graag nog even samen alles doorspreken om er zeker van te zijn dat we op één lijn zitten. Uiteraard gaan we ook direct aan de slag! Aan het eind van deze sessie geef ik advies: heeft deze situatie meer training nodig en hoe zou het vervolg er dan uit zien? Of kunnen (en willen) jullie met de gegeven tips en training zelf uit de voeten?

Voor verdere vragen, zie onze algemene voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Wat als ik een korte vraag heb en na 1 sessie klaar ben?
Dan kan je de resterende sessies op je strippenkaart gewoon bewaren. Mocht je in de toekomst nog een hulpvraag hebben, dan kun je direct een sessie met me inplannen. Zo blijft de drempel laag om begeleiding te zoeken en daarmee je hond het beste te gunnen. De strippenkaart is 1 jaar geldig.

Wat als mijn sessies op zijn, maar de training is nog niet klaar?
Je kunt natuurlijk altijd een nieuwe strippenkaart kopen. Wil je niet weer aan 3 sessies vastzitten, dan stel ik een nieuw plan van aanpak op. Hierbij schat ik in hoeveel privélessen nog nodig zijn en maak ik hiervoor een offerte op maat.

Puppycursus Delft

Heb je interesse in privétraining voor je puppy? Kijk dan naar onze puppycursus: een compleet pakket van 4 privélessen, digitale hand-outs en het e-book puppybijten.

Heb je interesse in privétraining? Je kan vaak dezelfde week nog terecht!  Mail ons of vul direct het intakeformulier in (hier).

Testimonial

Romy heeft echt alles, wat je van een goede hondentrainer mag verwachten. Ze is geduldig, ze reageert snel, ze let op de veiligheid tijdens de training, ze is goed gefocused. Ze is snel van begrip en toont interesse. Ze legt alles goed uit, en bouwt de training goed op, en let daarbij zowel op de omgeving als op de lichaamstaal van je hond. Ik heb de training als positief en nuttig ervaren, en ik kon aan zijn gedrag merken dat mijn hond ook echt blij was na afloop. Met Romy's oefeningen is het uitvallen naar andere honden in een paar dagen tijd al verminderd. Ik volgde bij haar een privetraining aan huis van 1 uur en daarvoor ook een speurworkshop. De workshop was super leuk om te doen, met een speelse opzet, goed georganiseerd en gezellig. Een fijne extra is dat je na afloop een verslagje krijgt, zodat je de oefeningen nog eens kunt nalezen. Ik kan Romy van harte aanbevelen!
- Laurien
error: Content is protected !!