Privétraining

    • 55 euro per les
    • Aan huis of bij jou in de buurt
    • Regio Delft, Rijswijk, Schiedam, Pijnacker, Rotterdam Noord
    • Maatwerk mogelijk
    • English-speaking clients are also welcome! Go to the contactpage to send a message.
privetraining

Wil je werken aan de gehoorzaamheid van je hond op jouw eigen tempo of in jouw omgeving? Heb je een specifiek probleem waar je met je hond aan wil werken? Of misschien heb je een concrete vraag en wil je daarvoor niet een hele cursus doorlopen? Dan is een privétraining misschien wat voor jou! Ontdek meer over de voordelen van privétraining.

Het is niet mogelijk een enkele les af te nemen. Ervaring leert dat meerdere lessen nodig zijn om de kwaliteit en voortgang te waarborgen. Ik werk daarom altijd met een voorstel op maat. Hierin staat
hoeveel lessen ik verwacht nodig te hebben voor jouw specifieke doelen en wat hiervoor de kosten zullen zijn.

Hoe werkt de privétraining?

hond leert impulscontrole


Mail ons als je interesse hebt in privétraining. Je kunt ook direct het intakeformulier invullen. Zo krijg ik direct inzicht in je behoeften. Het kan ook zijn dat ik aanvullende foto’s of video’s vraag om de situatie goed in te schatten. Vervolgens stuur ik je een factuur toe per e-mail. 

Via de mail maken we een eerste afspraak. Tijdens deze afspraak wil ik graag nog even samen alles doorspreken om er zeker van te zijn dat we op één lijn zitten. Uiteraard gaan we ook direct aan de slag! 

Voor meer informatie, zie onze algemene voorwaarden.

Testimonial

Romy heeft echt alles, wat je van een goede hondentrainer mag verwachten. Ze is geduldig, ze reageert snel, ze let op de veiligheid tijdens de training, ze is goed gefocused. Ze is snel van begrip en toont interesse. Ze legt alles goed uit, en bouwt de training goed op, en let daarbij zowel op de omgeving als op de lichaamstaal van je hond. Ik heb de training als positief en nuttig ervaren, en ik kon aan zijn gedrag merken dat mijn hond ook echt blij was na afloop. Met Romy's oefeningen is het uitvallen naar andere honden in een paar dagen tijd al verminderd. Ik volgde bij haar een privetraining aan huis van 1 uur en daarvoor ook een speurworkshop. De workshop was super leuk om te doen, met een speelse opzet, goed georganiseerd en gezellig. Een fijne extra is dat je na afloop een verslagje krijgt, zodat je de oefeningen nog eens kunt nalezen. Ik kan Romy van harte aanbevelen!
Laurien

Puppycursus Delft

Heb je interesse in privétraining voor je puppy? Kijk dan naar onze puppycursus: een compleet pakket van 4 privélessen, digitale hand-outs en het e-book puppybijten.

Heb je interesse in privétraining? Er geldt een wachttijd van 1-2 weken. Mail ons of vul direct het intakeformulier in (hier). Let op: ik werk alleen tijdens kantoortijden en -uren.

Privé training hond, prive cursus hond, 1-op-1 training hond, 1-op-1 hondentraining, Privé training hond Delft, Privé training hond Zoetermeer, Privé training hond Rijswijk, Privé training hond Den Haag, Privé training hond Berkel en Rodenrijs, Privé training hond Rotterdam, hondentraining Delft, hondentraining Rijswijk,

error: Content is protected !!